• Slide 1

  Ha ősz, akkor TDK

  Házi TDK Konferenciák
  2021. december 7-10 között!

  További információk!
 • Slide 2

  Szakirányú továbbképzések

  Változatos képzéseket kínálunk diplomásoknak is!

  Megnézem!

ÉVKEZDÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
2021/22. I. SZEMESZTER

 • A félév tanulmányi időbeosztása itt olvasható: https://www.uni-miskolc.hu/2021-2022-es-tanev-I-felev
 • A félévre történő bejelentkezésre a regisztrációs héten, 2021. szeptember 01. (szerda) 8.00 és szeptember 04. (szombat) 23.59 között van mód, kizárólag a Neptunban!
 • A tantárgyakat 2021. szeptember 01. (szerda) 8.00 és szeptember 11. (szombat) 23.59 között lehet felvenni a Neptunban.
 • A félév csak akkor minősül aktívnak, ha a Neptun rendszerben elektronikus úton bejelentkezett és legalább 1 tárgyat fevett.

Az alábbi dokumentum információkat nyújt az első éves hallgatók számára a 2021/22 tanév őszi szemeszterének megkezdesével kapcsolatos teendőkről: a beiratozásról, a kollégiumi férhely igényléséről, a diákigazolványról és a tanév menetéről.

Gólya_20210719_BTK.pdf


Tájékoztató felsőbbéves hallgatók számára a félév megkezdésével kapcsolatos tudnivalókról.

Félévkezdési tájékoztató levél 2021ősz-felsőbb évesek.doc


Az E-beiratkozás hallgatói tájékoztató bemutatja a Neptun rendszer használatával kapcsolatos elős lépéseket és végigvezet az adategyeztetés és a beiratkozás folyamatán.

E-beiratkozás hallgatói tájékoztató.pdf


A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán a hallgatói kérelmek előterjesztésének és elbírálásának rendje 2021/2022. tanév 1. (őszi) félévben. A kérelemek beadásának módja, határideje, csatolandó dokumentumok listája.

Tájékoztató kérelmek benyújtási határidejéről 2021-2022_1.pdf


Az E-kérvény útialauz segítséget nyújt a Neptun rendszeren keresztül beadható kérvényekkel kapcsolatos teendőkben.

E_kerveny hallgatoi utikalauz.pdf


Számlázási tájékoztató a költségtérítésről kiállított számlázás rendjéről.

Számlázási tájékoztató ME .pdf


Tájékoztató a Neptun gyűjtőszámla használatáról.
A Miskolci Egyetem jogállásának változása miatt a korábban a Magyar Államkincstárnál (MÁK) vezetett gyűjtőszámla a Budapest Bankhoz került. Az új számlaszámról és az általános teendőkről az alábbiakban tájékoztatjuk. A működési folyamat szerint továbbra is átutalással, egy azonosítható folyószámlájáról lehet a gyűjtőszámlán keresztül a Neptun egyenleget feltölteni. Ezt egy összegben is meg lehet tenni, nem kell annyi utalást kezdeményezni, amennyi a kiírt tételek száma. Minden más (postai csekkes, készpénz befizetés, VIBER utalás) utalási formát elutasítunk. További fontos részletek az alábbi dokumentumban olvashatók!

Neptun gyűjtőszáma tájékoztató.pdf


Az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (a továbbiakban: "Tájékoztató") célja, hogy tájékoztatást nyújtson az Egyetemmel hallgatói jogviszonyt létesítő, illetve jogviszonyban lévő (ide értve a doktorandusz hallgatókat is), valamint a felnőttképzésben részt vevő természetes személyek személyes adatainak kezeléséről, a személyes adatok kezelésének jogalapjáról és céljáról, az adatkezelés időtartamáról, az adatkezelő személyéről és elérhetőségéről, az adatvédelmi megbízott személyéről és elérhetőségéről, az érintettet megillető jogosultságokról és jogorvoslati lehetőségekről.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató hallgatók részére.pdf

ME Bölcsészettudományi Kar

Miskolci Egyetem

ME logo

Honlap: www.uni-miskolc.hu

Kapcsolat

3515 Miskolc Egyetemváros B/2. épület

Dékáni Hivatal: 46/565-111/22-25

boldek@uni-miskolc.hu

Hallgatói ügyek: 46/565-111/20-14, 20-15

boljutka@uni-miskolc.hu